Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

GORAN MANOJLLOSKI

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 19.4.1977 në Tetovë. Maqedonas. Doktor i mjekësisë, specialist internist, kardiolog, Fakulteti i mjekësisë.

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, anëtar
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtar
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe te Drejtave te Qytetarit, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Kulture, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve të Lindjes së Afërt dhe të Mesme, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, anëtar


E-posta: g.manojloski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.