Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

JOHAN TARÇULLOVSKI

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 17.11.1974 në Shkup. Maqedonas. Inxhinier i diplomuar-agronom, UGD „Goce Dellçev“ – Shtip.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar 
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Kanadasë-së, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, anëtar


E-posta:J.Tarculovski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.