Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

KËRSTO JOVANOVSKI

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 13.3.1960 në Veles. Ka kryer Fakultetin e arteve dramatike.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtar 
  • Komisioni për Kulturë, anëtar
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Danimarkës, anëtar 


E-posta:k.jovanovski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.