Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

LILJANA KUZMANOVSKA

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 15.7.1962 në Manastir. Maqedonase. Ekonomiste e diplomuar.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Këshilli Buxhetor, zëvendëskryetare
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, kryetare 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtare
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabartë të Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Serbisë, anëtar
  • Klubi i deputeteve, anëtar i kryesisë


E-posta:l.kuzmanovska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.