Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

LUBEN ARNAUDOV

 

I lindur më 17.11.1957 në Shkup. Doktor specialist-gjinekolog obstetër, Fakulteti i mjekësisë në Shkup.

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Kulturë, anëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, anëtar
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bosnjë e Hercegovinës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, anëtar 


E-posta:l.arnaudov@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.