Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

NADA CIPUSHEVA

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 22.1.1958 në f. Smilanci, Radovish.  Maqedonase. Fakulteti Filozofik  - Universiteti "Shën  Cirili dhe Metodi", Shkup.

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtare
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtare
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtare 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Maltës dhe Republikës se Qipros, anëtare


E-posta:n.cipuseva@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.