Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

SLLAGJANA MITOVSKA

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. E lindur më 29.1.1981 në Kriva Pallankë.  Maqedonase. Punëtore e diplomuar sociale, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup. Specialiste e punës sociale në shëndetësi.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtare
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtare
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë, anëtare


E-posta:S.Mitovska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.