Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

VANKOVER MANÇEV

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 16.3.1980 në Shkup. Maqedonas. Doktor i mjekësisë, Fakulteti i mjekësisë - Shkup. Specializant.

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, anëtar
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, anëtar 


E-posta:v.mancev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.