Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

ZHAKLINA PESHEVSKA

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 7.8.1978 në Shkup. Maqedonase. Arsim i lartë, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi".

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarte të Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë, anëtare


E-posta:z.pesevska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.