Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

ZORAN GJORGJIEVSKI

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. I lindur me 18.11.1958 në Kumanovë. Maqedonas. Doktor kirurg i përgjithshëm.

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi te Ujërave, anëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, anëtar
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë, anëtar 


E-posta:Z.Gjorgjievski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.