Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Mirjana Haxhievska

 Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Kulturë,anëtare
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë, anëtare  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.