Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Vlladimir Gjorçev
 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më  31.8.1978 në Shkup. Maqedonas.  
 

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, kryetar 
 • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar  
 • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar
 • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim të Evropës, anëtar 
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, anëtar 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (AP e KE-së), zëvendësanëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, kryetar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.