Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE 

 

DANEVSKI TOME

 

 

 

U lind më: 27.7.1970 në Radovish, Republika e Maqedonisë

Adresa dhe telefoni: rr. "Ana Pockova" pn. Radovish, Republika e Maqedonisë
Mob: 00-389-(0)71-223-025

e-mail: tomedanevski@gmail.com

Statusi familjar: i martuar (dy djem të mitur)

Nacionaliteti: maqedonas

Arsimi: Universiteti ”Shën Klimenti i Ohrit” - inxhinier i elektroteknikës- energjetist

Gjuhë të huaja: shërbehet me gjuhën angleze

Kompjuterë: Word, Excel

Përvojë pune:
• Maj 1997 - gusht 2000 - R.B. Buçim-Radovish, inxhinier për mirëmbajtje – reparti flotacion;
• Gusht 2000 - korrik 2006: SH.A. ESM Filiali Elektrodistribuimi- Radovish, udhëheqës i seksionit për zhvillim dhe investime,
• korrik 2006 - Deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë

Aktiviteti partiak:

Anëtar i VMRO-DPMNE-së nga 27.10.1990

  • 1994 - 1998 - Kryetar i KK të UMS të VMRO-DPMNE-së, Radovish;
  • 1999 - 2000 - Zëdhënës i KK të VMRO-DPMNE-së, Radovish;
  • 2000 - 2002 - Sekretar i KK të VMRO-DPMNE-së, Radovish;
  • 2005 - Bartës i listës së këshilltarëve të koalicionit të udhëhequr nga VMRO-DPMNE, të zgjedhjeve lokale në Komunën e Radovishit;
  • 2002 - 2006 - Kryetar i KK të VMRO-DPMNE-së, Radovish;
  • Delegat i Kongresit të X dhe XII të VMRO-DPMNE-së.
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.