Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

DERKOSKI OLIVER

 

 

 

 

U lind më 2.12.1965 në Prilep. Republika e Maqedonisë

Adresa dhe telefoni: rr. Mukos, nr.102 Prilep, Republika e Maqedonisë

Mob: 00-389-(0)71-223-855

Statusi familjar: i martuar (baba i dy vajzave)

Nacionaliteti: maqedonas

Arsimi: Universiteti ”Shën Cirili dhe Metodi” - Shkup, Fakulteti Juridik -jurist i diplomuar.

Gjuhë të huaja: gjuhën angleze,serbe,kroate dhe bullgare

Kompjuterë: Word, Excel

Përvojë pune:

• 1999 - 2003 - Inspektor i tatimit;
• 2003 - 2006 - Udhëheqës i seksionit për pagesë të detyrueshme në DHP të Prilepit;
• korrik 2006 - Deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë

Aktiviteti partiak:

• Anëtar i VMRO-DPMNE-së nga 1997;
• Sekretar i KV;
• Sekretar i KK të VMRO-DPMNE-së, Prilep;
• Kryetar i KK të VMRO-DPMNE-së, Prilep;
• Zëvendës-anëtar dhe anëtar i Komisionit Komunal Zgjedhor në Prilep;
• Këshilltar në Këshillin e Komunës së Prilepit;
• Kryetar i Këshillit të Komunës së Prilepit.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.