Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

JAKIMOVSKA SVETLLANA

 

 

 

 

U lind më: 8.6.1956 në Shkup, Republika e Maqedonisë

Adresa dhe telefoni: rr. Ivan Kozarev 22 1000 Shkup, Republika e Maqedonisë
Mob: 00-389-(0) 71- 223-088

Statusi familjar: e martuar

Nacionaliteti: Maqedonase

Arsimi:  Universiteti “Shën Cirili dhe Metodi” Shkup, Fakulteti Juridik

 Përvojë pune:

  • 1984-1999 - SHA Makoteks–Shkup si shefe e shërbimit për veprimtari normative dhe organe të administratës.
  •  2001 - shkurt 2002 - ndihmës-drejtoreshë e Entit për punësim të Republikës së Maqedonisë,
  • mars 2002 - nëntor 2002 - drejtoreshë e Entit për punësim të Republikës së Maqedonisë 
  •  dhjetor 2002 - korrik 2006 - bashkëpunëtore profesioniste në Qendrën për punësim të Qytetit të Shkupit;
  • korrik 2006 - deputete në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë
  •  2002 - Fituese e MIRËNJOHJES për angazhim të veçantë dhe kontribut personal në partneritetin për zhvillim ekonomik të Republikës së Maqedonisë, në projektin për zbatimin e modelit të integruar të Ministrisë së Punës të SHBA-së me përkrahje të USAID-it.
  • 2002- Fituese e MIRËNJOHJES për kontribut në zhvillimin dhe përparimin të Shërbimit për punësim në Kumanovë, me rastin e 50-vjetorit të ekzistimit të sajë.
  •  Anëtare e VMRO-DPMNE-së  nga 1999.
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.