Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

KIPARIZOVSKA KËRSTESKA ANITA

 

 

 

 

U lind më: 1.8.1973 në Ohër, Republika e  Maqedonisë

Adresa dhe telefoni: rr. “Krum Toçkov”, nr.38 Ohër, Republika e Maqedonisë

Mob: 00-389-(0) 71-223-060
e-mail: anitakipariz@yahoo.com

Statusi familjar: e martuar ( një vajzë të mitur)

Nacionaliteti: vllahe

 Arsimimi: Universiteti “Shën Cirili dhe Metodi” – juriste e diplomuar me provimin e dhënë të jurisprudencës

Gjuhë të huaja: njohje aktive e gjuhës angleze

Kompjuterë: Word, Excel

Përvojë pune:

 • Praktikante e avokaturës në zyrën e avokaturës të avokatit Kliment Llukanov;
 • Referente e pavarur për përfaqësimin në EMO Ohër SHA; 
 •  Udhëheqëse e punëve të përgjithshme dhe juridike në EMO Ohër SHA;
 • Drejtoreshë jo-ekzekutive në Këshillin e drejtorëve në EMO Ohër SHA; 
 •  Avokate me zyrë personale të avokaturës;
 •  prej 2006 - Deputete në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

Aktiviteti partiak:

 • Anëtare e VMRO-DPMNE-së prej 1994.
 •  Kryetare shumëvjeçare e Komisionit juridik në KK të VMRO-DPMNE-së, Ohër;
 • Anëtare e Komisionit Komunal Zgjedhor të Ohrit për zgjedhjet presidenciale 1999;
 • Anëtare e KK të VMRO-DPMNE-së, Ohër;
 • Kryetare e Unionit të grave të KK Ohër;
 • Këshilltare në Këshillin e Komunës së Ohrit.
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.