Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

PAÇEMSKI MILE

 

 

 

 

U  lind më: 1.8.1958 në Shkup, Republika e Maqedonisë

Adresa dhe telefoni: rr. ”Zadarska” nr.44, Berovë, Republika e Maqedonisë

Mob: 00-389-(0)70-217-366

e-mail:mpacemski@yahoo.com

Statusi familjar: i martuar, (baba i dy  djemve )

Nacionaliteti: Maqedonas

Profesioni: Mjek specialist i gjinekologjisë - akusher,Primarius
 
Arsimimi:

• 1982 - Universiteti ”Shën Cirili dhe Metodi”- Shkup, Fakulteti i Mjekësisë - mjek (nota mesatare 9,2)
• 1996 - Specialist i gjinekologjisë dhe akusherisë
• shkurt 2007 - merr titullin Primarius

Gjuhë të huaja: flet anglisht, shërbehet me frëngjishten

Kompjuterë: Word, Excel

Përvojë pune:

1983-1998 - Shtëpia e shëndetësisë - Berovë;
1999-2001 - Klinika e gjinekologjisë dhe akusherisë - Shkup;
2001-2006 - Shtëpia  e shëndetësisë - Berovë;
korrik 2006 - Deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë

Angazhim tjetër;

Si mjek specialist ka botuar mbi 20 punime shkencore me të cilat ka qenë pjesëmarrës aktiv në një numër të madh të Kongreseve republikane, të Ballkanit, evropiane dhe botërore nga lëmi i gjinekologjisë dhe  akusherisë (Shkup, Ohër, Borovec, Barcelonë, Gjenevë, Athinë, Pragë).

Aktiviteti partiak:

Anëtar i VMRO-DPMNE-së prej 1990.
1990-1994 Kryetar i KK - Berovë;
2003-2006 Kryetar i KK - Berovë;

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.