Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SPASENOVSKI ALEKSANDAR

 

 

 

 

e-mail: macedoniae@gmail.com

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. U lind në 1980 në Shkup. Maqedonas. Ka diplomuar në degën e shkencave politike në Fakultetin Furidik “Justiniani I" në Shkup, ndërsa ka magjistruar në studimet pasuniversitare lidhur me të drejtën dhe politikën ndërkombëtare në po të njëjtin fakultet, ku u zgjodh për asistent më të ri. E njeh mirë gjuhën angleze dhe serbe, shërbehet me shqipen, ndërsa e mëson gjuhën gjermane. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.