Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

STEFANOVSKA ANETA

 

 

 

 

E lindur më: 29.9.1959 Manastir, Republika e Maqedonisë

Adresa dhe telefoni: rr.“Prilepska”, nr.60-4/57 Manastir, Republika e Maqedonisë
e-mail: anetastefanovska@yahoo.com

Statusi familjar : e martuar ( një vajzë të mitur)

Përkatësia: Maqedonase

Arsimi: 

 • 1984 – Universiteti “Shën Klimenti i Ohrit” – Manastir – Jurist i diplomuar 
 • 1995 – dha provimin e jurisprudencës
 •   2001 – Magjstre për bibliotekonomi

Gjuhë të huaja : njohje aktive të gjuhës angleze dhe njohje pasive të gjuhës frënge

Kompjuterë:  njohje aktive të Windows, Word

Përvoja dhe aktivitetet: 

 •  2001 – Çmim nga të gjitha shoqatat joqeveritare në Republikën e Maqedonisë për drejtoreshë më humane të kulturës;
 •  2002 – Projekt të realizuar nga USAID për formimin e qendrës së QHKSH; 
 •  Koautore e dy veprave dhe punimeve të shpallura në sferën e bibliotekonomisë

Përvojë pune: 

 • 1985-2000- Sekretare në SHF ”Cirili dhe Metodi“  Manastir; 
 •  2000-2003 – U.D. Drejtoreshë e bibliotekës Nacionale Univerzitare "Shën Klimenti i Ohrit” – Manastir; 
 •  2003-2006 – Bibliotekiste e Bibliotekës Universitare Nacionale “Shën. Klimenti i Ohrit”
 •  2006 – Deputete në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

Aktiviteti partiak: 

 Anëtare e VMRO-DPMNE-së prej 1996.

 • Anëtare e kryesisë së Këshillit të intelektualëve të VMRO-DPMNE-së; 
 • Kryetare e  KV të VMRO-DPMNE-së “Jeni Maale”-Manastir;
 • Sekretare e Unionit të Grave të KK të Manastirit; 
 •  Anëtare e KE të UG të VMRO-DPMNE-së;
 • Sekretare e KE të UG të VMRO-DPMNE-së;
 •  Anëtare e Komisionit për kulturë të VMRO-DPMNE-së;
 • Nënkryetare e Komisionit për kulturë e KK të VMRO-DPMNE-së Manastir;
 • Nënkryetare e Komisionit juridik pranë KK të VMRO-DPMNE-së Manastir;
 • Anëtare e KK të VMRO-DPMNE-së Manastir;
 • Juriste kryesore për Manastir dhe rrethinën për zgjedhjet presidenciale 2004;
 • Koordinatore e SHZR të UG të VMRO-DPMNE-së për zgjedhjet lokale 2005.
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.