Makedonsko pretsedatelstvoPROPOZIM-PROGRAMI PËR SHKËLQESINË E TIJ Z. MEVLUT ÇAVUSHOGLU, KRYETAR I ASAMBLESË PARLAMENTARE TË KËSHILLIT TË EVROPËS (AP E KE) NË SHKUP, REPUBLIKA E MAQEDONISË

Shkup , 19-22 maj 2010

E enjte, 20 maj 2010

ora 10,20-10,50
Takim me z. Antonio Milloshovski, ministër i punëve të jashtme të Republikës së Maqedonisë dhe kryesues me Komitetin e ministrave të Këshillit të Evropës

Të Pranishëm:

-z. Aleksandar Nikollovski

ora 11,00-12,50
 Takim me Komitetin Kryesues të AP të KE

(Salla e Komisionit Kushtetues)

ora 14,00-14,30
 Takim me z.Trajko Veljanovski, kryetar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë

(Kabineti i kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë)

Të Pranishëm:

-z. Aleksandar Nikollovski;

ora 15,00-19,00
Takim me Byronë e AP të KE

E premte, 21 maj 2010

Ora 09,00-12,30
Mbledhja e   Komitetit të Përhershëm të AP të KE

(Salla e Kristaltë)

Hapja e mbledhjes nga z.Mevlud Çaushoglu, kryetar i AP të KE;

Fjalim përshëndetës i z. Trajko Veljanovski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë;

Shkëmbim i mendimeve me ministrin e punëve të jashtme të Republikës së Maqedonisë z. Antonio Milloshovski, kryesues me Komitetin e ministrave të Këshillit të Evropës;

- Punë sipas Rendit të Ditës.

ora 10,30-10,50

Takim me z.Trajko Veljanovski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë

(Salla Dllaborez)

Të Pranishëm:

- z. Aleksandar Nikollovski;

-z. Marjanço Maxhovski, shef i kabinetit të kryetarit të Kuvendit

-znj. Elena Docevska, këshilltare e Kabinetit të Kryetarit;

-znj. Svetllana Angjellovska, përkthyese

ora 10,50-11,10
Deklarata për mediume të z. Trajko Veljanovski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe z. Mevlud Çaushoglu, kryetar i AP të KE

(korridori i portreteve)

Ora 11,10
Bashkëngjitja e z. Mevlud Çaushogllu, kryetar i AP të KE në punën e Komitetit të Përhershëm të AP të KE
(Salla e Kristaltë)

ora 12,00-12,30
Takim me d-r Gjorgje Ivanov, President i Republikës së Maqedonisë
(Kabineti i Presidentit)

Të Pranishëm:

- z. Aleksandar Nikollovski;

-z. Ile Maskallovski, zëvendës-sekretar i përgjigjëm  i Kabinetit të Presidentit të Republikës së Maqedonisë;

-z. Darko Kostadinovski, këshilltar shtetëror për politik të jashtme;

ora 14,15-16,30
Vazhdimi me punë i Komitetit të Përhershëm të AP të KE

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.