Makedonsko pretsedatelstvo



PROPOZIM-PROGRAMI PËR TAKIME TË KOMITETIT KRYESUES, BYROSË DHE KOMITETIT TË PËRHERSHËM TË ASAMBLESË PARLAMENTARE TË KËSHILLIT TË EVROPËS (AP E KE), NË SHKUP, REPUBLIKA E MAQEDONISË

Shkup , 20-21 maj 2010

E enjte, 20 maj 2010

ora 11,00-12,50
Takim me Komitetin Kryesues të AP të KE

I mbyllur për mediume informative

(Salla e Komisionit Kushtetues)

ora 15,00-19,00

Takim me Byronë e AP të KE

I mbyllur për mediume informative

(Salla e Kristaltë)


E premte, 21 maj 2010

Ora 09,00-12,30
Mbledhja e   Komitetit të Përhershëm të AP të KE

I hapur për mediume informative

(Salla e Kristaltë)

Hapja e mbledhjes nga z.Mevlud Çaushoglu, kryetar i AP të KE;

Fjalim përshëndetës i z. Trajko Veljanovski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë;

Shkëmbim i mendimeve me ministrin e punëve të jashtme të Republikës së Maqedonisë z. Antonio Milloshovski, kryesues me Komitetin e ministrave të Këshillit të Evropës

- Punë sipas Rendit të Ditës në Mbledhje

I mbyllur për mediume informative

ora 14,15-16,30
Vazhdimi me punë i Komitetit të Përhershëm të AP të KE

I mbyllur për mediume informative

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.