Njoftime


E mërkurë, 30 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 4

KOMISION ANKETUES PËR VERIFIKIMIN E RRETHANAVE PËR VDEKJEN E KRYETARIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, BORIS TRAJKOVSKI

Propozimi i rendit të ditës:

1. Shkëmbimi i mendimeve me kryetarin e Komisionit të përzier për hulumtimin e fatkeqësive dhe incidenteve serioze në aviacionin e Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.