VENDOSJA E LULEVE TË FRESKA...

20.02.2024
Delegacioni i Kuvendit, i udhëhequr nga Jovan Mitreski, Kryetar i Kuvendit, në përbërje me Daniella...
Më shumë

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKA - Goce Dellçev...

01.02.2024
Delegacioni i Kuvendit, të udhëhequr nga nënkryetari Goran Misovski, në përbërje të Marija Georgiev...
Më shumë

Delegacioni i Kuvendit në Sesionin e APKE-së në S...

22.01.2024
Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Këshillit...
Më shumë

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA...

29.12.2023
Me rastin e përvjetorit të 12-të të vdekjes së Presidentit të parë të Republikës, Kiro Gligorov, de...
Më shumë

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR “MITO HAXHI VASILEV-JAS...

19.12.2023
Më 21 dhjetor 2023 (e enjte), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit, në orën 12:00, Këshilli për Ndarje...
Më shumë

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR “METO JOVANOVSKI” 2023...

07.12.2023
Më 10 dhjetor 2023 (e diel), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit, në orën 12:00, Këshilli për Ndarjen...
Më shumë

VENDOSJA E KURORËS SË LULEVE TË FRESKËTA - 8 Dhje...

07.12.2023
Me rastin e festës 8 Dhjetori - „Shën Kliment Ohridski“, Delegacioni i Kuvendit, në përbërje: Danie...
Më shumë

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR “SHËN KLIMENTI I OHRIT“...

04.12.2023
Më 8 dhjetor 2023 (e premte), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit, në orën 12:00, Këshilli për Ndarje...
Më shumë

Takimi i 22-të i KPP-së–Republika e Maqedonisë së...

23.11.2023
Më 22 dhe 23 nëntor 2023, në Parlamentin Evropian në Strasburg, do të mbahet Takimi i Rregullt i 22...
Më shumë

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR „22 NËNTORI“ 2023...

20.11.2023
Më 22 nëntor 2023 (е mërkurë), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Ver...
Më shumë
 
Click