Kumtime

E enjte, 20 maj 2021

Vendosja e luleve të freskëta me rastin e 24 Majit - Ditës së Mësuesve Mbarësllavë "Shën Cirili dhe Metodi"

Delegacioni i Kuvendit, i udhëhequr nga nënkryetari Goran Misovski, i përbërë nga Darko Kaevski dhe Velika Serafimovska-Stojkova, me rastin e shënimit të 24 Majit - Ditës së Mësuesve Mbarësllavë "Shën Cirili dhe Metodi", më 24 maj 2021 (E hënë), në orën 09:00, do të vendos kurorë lulesh të freskëta para monumentit të "Shën Cirili dhe Metodi" në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodi" - Shkup.

më shumë...

E enjte, 6 maj 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Delegacioni i Kuvendit, i udhëhequr nga nënkryetari Goran Misovski, në përbërje Snezhana Kaleska-Vançeva dhe Beti Stamenkovska-Trajkoska, me rastin e 9 Majit – Ditës së Fitores mbi Fashizmin, më 9 maj 2021 (e diel), në оrën 08:30, do të vendosë lule të freskëta në Varrezat Partizane - Varrezat e Qytetit në Butel. 

më shumë...

E enjte, 29 prill 2021

Vendosja e luleve në varrin e Goce Dellçevit

Me rastin e 118 viteve nga vdekja e Goce Dellçevit, Delegacioni i Kuvendit i udhëhequr nga nënkryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Goran Misovski, i përbërë nga: Daniella Markoska dhe Velika Stojkova-Serafimovska, më 4 maj (e martë) në orën 9:30 në Kishën "Shën Spas", në varrin e Goce Dellçevit do të vendosë kurorë lulesh të freskëta.

më shumë...

E enjte, 11 mars 2021

Vendosja e luleve të freskëta

Me rastin e 78 viteve nga deportimi i 7144 hebrenjve maqedonas në kampin e vdekjes - Treblinka, në emër të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bojan Vasilevski, zëvendëssekretar i përgjithshëm, sot do të vendosë lule në:

më shumë...

E mërkurë, 3 mars 2021

Debat publik i Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve

Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve i Kuvendit, më 5 mars 2021 (e premte), në orën 12:30, në Sallën "Boris Trajkovski", në kuadër të Mbledhjes së Katërt, do të mbajë debat publik me temë: Raporti vjetor për zbatimin e Strategjisë së Barazisë Gjinore për vitin 2019.

më shumë...

E mërkurë, 24 shkurt 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Me rastin e 17-vjetorit të vdekjes tragjike të ish-Presidentit Boris Trajkovski, nënkryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Goran Misovski dhe deputetja Snezhana Kaleska-Vançeva, më 26 shkurt 2021 (e premte), në orën 11:00, do të vendosin kurorë lulesh të freskëta në Shëtitoren e Kolosëve, Varrezat e Qytetit në Butel. 

më shumë...

E mërkurë, 3 shkurt 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKA

Delegacioni i Kuvendit, të udhëhequr nga Goran Misovski, nënkryetar i Kuvendit, në përbërje të Snezana Kaleska-Vançeva dhe Velika Stojkova-Serafimovska, me rastin e 149 vjetorit të lindjes së Goce Dellçev, më 4 shkurt 2021, në оrën 09:30, do të vendosë lule të freskëta në varrin e Goce Dellçevit në kishën "Shën Spas". 

më shumë...

E mërkurë, 3 shkurt 2021

Debat publik për "Projekt konceptin për arsim fillor"

Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, me 5 shkurt 2021 (e premte), në ora 12.00, në sallën e madhe në Kuvend, në kuadër të mbleshjes të tij të 7-të, do të mbajë Debat publik për "Projekt konceptin  për arsim fillor".

më shumë...

E enjte, 14 janar 2021

Prezantimi onllajn i Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve

Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meeshkujve i Kuvendit, bashkë me Klubin e Deputeteve, në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së në Shkup, më 15 janar 2021 (e premte), në orën 11:00, do të mbajë prezantim onllajn të konstatimeve të analizës së Rregullores dhe Ligjit për Kuvendin në aspektin e gjinisë dhe diversitetit të përgatitur nga ekspertët e ODIHR-së.

më shumë...

E martë, 15 dhjetor 2020

Debat publik për Propozim-ligjin për parandalim dhe mbrojtje nga dhuna ndaj femrave dhe dhuna në familje

Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve i Kuvendit, në kuadër të Mbledhjes së Dytë, sot në orën 11:00, në Sallën "Boris Trajkovski", do të mbajë Debat Publik me temë: Propozim-ligji për parandalim dhe mbrojtje nga dhuna ndaj femrave dhe dhuna në familje.

Debati publik është organizuar me iniciativë të Shoqatës për Barazi Gjinore NJË MUNDET! (ЕДНА МОЖЕ)!

më shumë...

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.