KUVENDI E SHËNOI DITËN BOTËRORE TË FËMIJËVE...

17.11.2023
Me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve, të hënën më 20 nëntor, UNICEF-i dhe Kuvendi i Republikës së...
Më shumë

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA...

10.11.2023
Me rastin e 13 Nëntorit - Ditës së Çlirimit të Qytetit të Shkupit, Delegacioni i Kuvendit i kryesua...
Më shumë

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA...

10.11.2023
Me rastin e shënimit të Ditës së Armëpushimit nga Lufta e Parë Botërore, Delegacioni i Kuvendit i p...
Më shumë

NJOFTIM PËR SHPALLJET E PUBLIKUARA...

08.11.2023
1. Në ueb-faqen e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në pjesën Kuvendi Transparent – S...
Më shumë

Konferencë Parlamentare me temë “E ardhmja e tran...

01.11.2023
Më 3 dhe 4 nëntor 2023, në Prishtinë, Republika e Kosovës, do të mbahet Konferenca Parlamentare me ...
Më shumë

Pjesëmarrja e deputetëve Stojkova-Serafimovska dh...

30.10.2023
Deputetët Velika Stojkova-Serafimovska dhe Nenad Kociq, më 30 dhe 31 tetor, do të marrin pjesë në v...
Më shumë

VENDOSJA E KURORËS ME LULE TË FRESKËTA - 23 Tetor...

19.10.2023
Me rastin e 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase, më 23 tetor 2023 (e hënë), me or...
Më shumë

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR “23 TETORI”...

19.10.2023
Më 23 tetor 2023 (e hënë), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,...
Më shumë

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA ME RASTIN E FESTËS ...

09.10.2023
Me rastin e festës shtetërore 11 Tetori - Dita e Kryengritjes Popullore, më 11 tetor 2023 (e mërkur...
Më shumë

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR “11 TETORI“...

06.10.2023
Më 11 tetor 2023 (e mërkurë), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veri...
Më shumë
 
Click