Pjesëmarrja e Delegacionit të Kuvendit në sesioni...

20.06.2022
Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Këshillit...
Më shumë

Delegacioni i Komisionit për Transport, Lidhje dh...

16.06.2022
Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të marrë pjesë në Konferencën Parla...
Më shumë

Përgjigjja e Kryetarit të Kuvendit për interpelan...

15.06.2022
Interpelanca që Grupi Parlamentar i VMRO-DPMNE-së dhe Koalicionit e parashtroi ndaj meje, përmban n...
Më shumë

Vizitë pune e Komitetit për Marrëdhënie Ndërmjet ...

08.06.2022
Komiteti për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive më 10 dhe 11 qershor 2022 do të realizojë vizitë pune ...
Më shumë

Mbledhja konsultative e Komisionit për Arsim, Shk...

07.06.2022
Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, më 9 qershor 2022 (e enjte) në Sallën "Boris Trajkovski", d...
Më shumë

Konferenca e Tetëmbëdhjetë e KOSAP-it...

02.06.2022
Nga 3 deri më 5 qershor në Hotel Unique Resort-Spa, Ohër, Komisioni për Çështje Evropiane i Kuvendi...
Më shumë

Delegacioni parlamentar në Sesionin Pranveror të ...

27.05.2022
Në Sesionin Pranveror të AP-së së NATO-s, i cili nga 27 deri më 30 maj 2022 do të mbahet në Vilnius...
Më shumë

Kumtesë në lidhje me vazhdimin e djeshëm të seanc...

26.05.2022
Është e tejdukshme intenca e opozitës e cila gjithë këto vite bën obstruksion të punës së dhomës li...
Më shumë

Debat publik i Klubit të Deputeteve 30.5.2022...

26.05.2022
Me rastin e 28 Majit – Ditës Ndërkombëtare për Aksion për Shëndetin e Gruas, Klubi i Deputeteve i K...
Më shumë

REAGIM NGA KRYETARI XHAFERI...

20.05.2022
Antonio Milloshoski gënjen! “Çfarë i ka premtuar Talat Xhaferi delegacionit të Çeçenisë që e ka viz...
Më shumë
 
 
Click