Njoftime


E hënë, 21 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVËNËS

Propozimi i rendit të ditës:

- Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për prodhimin dhe qarkullimin e armatimit dhe pajisjeve ushtarake (leximi i dytë).

...

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për marrëdhëniet obligative (leximi i dytë);

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për qarkullim të materieve të rrezikshme në komunikacionin rrugor dhe hekurudhor (leximi i dytë);

3 Propozim-ligj për orarin e punës, pushimet e obligueshme të punëtorëve mobilë dhe shoferëve në komunikacionin rrugor dhe  
 aparatet për regjistrim në komunikacionin rrugor (leximi i dytë).

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për sigurinë e komunikacionit rrugor (leximi i dytë).

Propozimi i rendit të ditës plotësohet me:

1. Propozim-ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për prodhimin dhe qarkullimin e armatimit dhe pajisjeve ushtarake (leximi i dytë).

2. Kërkesë për dhënien e interpretimit autentik të nenit 13 paragrafi 3 nga Ligji për nëpunës shtetërorë të parashtruar nga deputetja Cvetanka Ivanova;

3. Kërkesë për dhënien e interpretimit autentik të nenit 35 nga Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për planifikimin hapësinor dhe urbanistik të parashtruar nga deputetja Katerina Dimevska.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.