Njoftime


E premte, 25 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 3

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVËNËS

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ratifikimin e ndryshimeve dhe plotësimeve të Marrëveshjes për tregti të lirë ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe shteteve të EFTA-s;

2. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes për bashkëpunim ekonomik ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Qeverisë së Republikës së Serbisë.

3. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Malit të Zi për shtetësi të dyfishtë.

4. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes për të drejtën e patentës;

5. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për letërnjoftim (leximi i parë);

6. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për letërnjoftim (leximi i parë);

7. Propozim-ligj për provimin e jurisprudencës (leximi i parë);

8. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për Qeverinë e Republikës së Maqedonisë (leximi i parë);

9. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për taksat administrative (leximi i dytë);

10. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për lëndët e para minerale (leximi i dytë);

11. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për taksën radiodifuzive (leximi i dytë);

12. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për themelimin e Universitetit për Teknologji Informatike (leximi i dytë).

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.