Njoftime


E mërkurë, 23 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla ,,Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për themelimin e Universitetit për Teknologji Informatike (leximi i dytë).

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.