Njoftime


E hënë, 28 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Propozimi i rendit të ditës:

1. Raport gjysmëvjetor i Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë për periudhën janar-qershor 2009;

2. Raport i Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë për sistemin bankar dhe supervizionin bankar në Republikën e Maqedonisë në periudhën e parë të vitit 2009.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.