Njoftime


E hënë, 21 dhjetor 2009, ora 15:00, Salla 3

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-vendim për dërgimin e pjesëtarëve të ARM-së për pjesëmarrje në operacionin paqësor në Afganistan;

2. Propozim-vendim për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë për pjesëmarrje në operacionin paqësor të Unionit Evropian në Bosnjë e Hercegovinë, EUFOR, ALTEA;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për siguri në komunikacionin rrugor (leximi i dytë);

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për prodhimin dhe qarkullimin e armatimit dhe pajisjeve ushtarake (leximi i dytë).

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.