Njoftime


E hënë, 28 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për taksën radiodifuzive (leximi i dytë).

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.