Njoftime


E martë, 29 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETESHTATË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-vendim për dërgimin e pjesëtarëve të ARM-së për pjesëmarrje në operacionin paqësor në Afganistan;

2. Propozim-vendim për dërgimin e pjesëtarëve të ARMaqedonisë për pjesëmarrje në operacionin paqësor në Unionin Evropian në Bosnje e Hercegovinë, EUFOR, ALTEA;

3. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes për bashkëpunim ekonomik ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Qeverisë së Republikës së Serbisë.

4. Propozim-ligj për ratifikimin e ndryshimeve dhe plotësimeve të Marrëveshjes për tregti të lirë ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe shteteve të EFTA-s;

5. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Malit të Zi për shtetësi të dyfishtë.

6. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes për të drejtën e patentës;

7. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për letërnjoftim (leximi i parë), të parashtruar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë;

8. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për Qeverinë e Republikës së Maqedonisë (leximi i parë);

9. Propozim-ligj për provimin e jurisprudencës (leximi i parë);

10. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për letërnjoftim (leximi i parë), të parashtruar nga deputetja Roza Topuzova-Kareska;

11. Propozim i plotësuar i Ligjit  për menaxhimin e paketimit dhe hedhurinave nga paketimi (leximi i dytë);

12. Propozim i plotësuar i Ligjit për ndihmë juridike falas (leximi i dytë);

13. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për dhënien e obligimeve të Republikës së Maqedonisë për denacionalizim (leximi i dytë).

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.