Njoftime


Pas mbarimit të seancës së 86-të fillon me punë

SEANCA E TETËDHJETEPESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 14.12.2009) (vazhdimi i tretë)                                                    

Rendi i ditës:

...

16. Propozim-ligj i plotësuar për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për arsimin e mesëm (leximi i dytë);

17. Propozim-ligj i plotësuar për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për arsimin fillor (leximi i dytë);

18. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për invalidët civilë nga lufta, me procedurë të shkurtuar.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.