Njoftime


E mërkurë, 22 dhjetor 2010, ora 13:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMINË E UJËRAVE

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shëndetin e bimëve (leximi i parë);

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për plehra (leximi i parë);

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për prodhimet për mbrojtjen e bimëve (leximi i parë).

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.