Njoftime


E mërkurë, 22 dhjetor 2010, Ora 11:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

(i filluar më 21.12.2010)(vazhdimi i parë)

Rendi i ditës:

...

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për tregti elektronike - leximi I;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për taksë për qëndrim të përkohshëm - leximi I;

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje juridike të shërbimeve të cilat bazohen në qasje të kushtëzuar, ose përfshijnë qasje të kushtëzuar - leximi I;

5. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për sistem njësportel dhe për mbajtjen e regjistrit tregtar dhe regjistrit të personave tjerë juridikë - leximi I;

6. Propozim-ligj për oda ekonomike - leximi I;

7. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprimtari turistike - leximi I.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.