Njoftime


E enjte, 23 dhjetor 2010, ora 13:00, Salla “Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kontabilitetin e organizatave joprofitabile (leximi i parë);

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kryerjen e shërbimeve ndaj transferim të parave (leximi i parë);

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtjen e konsumatorëve gjatë marrëveshjeve për kredi konsumi (leximi i parë);

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për taksat administrative (leximi i parë).

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.