Njoftime


E enjte, 30 dhjetor 2010, ora 14:00, Salla3

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-vendim për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë për pjesëmarrje në operacionin paqësor të Unionit Evropian në Bosnjë dhe Hercegovinë EUFOR, ALTEA;

2. Propozim-vendim për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë për pjesëmarrje në operacionin paqësor në Afganistan.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.