Njoftime


E martë, 28 dhjetor 2010, ora 10,00, Salla4

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Propozim-rendi i ditës:

1.  Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për përmbarim, me procedurë të shkurtuar.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.