Njoftime


E martë, 28 dhjetor 2010, ora 10,00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozim-rendi i ditës:

1.  Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për menaxhim me paketim dhe hedhurina nga paketimi - leximi I;

2.  Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për orarin e punës, pushimet e obligueshme të punëtorëve mobil dhe shoferëve në komunikacionin rrugor dhe aparatet për regjistrim në komunikacionin rrugor- leximi I;

3.  Propozim-ligj për interoperabilitet në sistemin hekurudhor-leximi I; 

4. Propozim-ligj për tokë ndërtimore- leximi I; 

5. Program vjetor për punën e Agjencisë për Komunikime Elektronike për vitin 2011.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.