Njoftime


E hënë, 13 dhjetor 2010, ora 11:00, Salla1

SEANCA E NJËQINDENJËZETENËNTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-vendim për shpërbërjen e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, i parashtruar nga deputetët Stanka Anastasova, Mile Andonov, Vesna Bendevska, Vllado Buçkovski,  Sllavica Grkovska, Mende Dinevski, Cvetanka Ivanova, Igor Ivanovski, Jani Makraduli, Goran Minçev, Marijanço Nikollov, Andrej Petrov, Emiljan Stankoviq, Goran Sugarevski, Marinella Tusheva, Nikolla Qurkciev, Tome Çingovski , Radmilla Sheqerinska, Tito Petkovski, Stojan Andov, Gjorgji Orovçanec, Sonja Miorakovska dhe Goran Misovski.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.