Njoftime


E hënë, 20 dhjetor 2010, ora 11:00, Salla1

SEANCA NR. 128 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 9.12. 2010)(vazhdimi i pestë)

Rendi i ditës:

...

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kontribute nga sigurimi i detyrueshëm social, me procedurë të shkurtuar;

 ...

7. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për organizimin dhe punën e organeve të administratës shtetërore, me procedurë të shkurtuar;
I parashtruar nga: Zoran Petreski, Ilija Kitanovski, Tahir Hani, Ilija Dimovski, Aleksandar Nikolloski, Vasko Shutarov;

8. Informatë për gjendjet në shëndetësi në Republikën e Maqedonisë, e parashtruar nga deputetët Tito Petkovski, Stojan Andov, Gjorgji Orovçanec, SOnja Miorakovska, GOran Misovski, Stanka Anastasova, Mile Andonov, Vesna Bendevska, Vllado Buçkovski, Sllavica Gërkovska, Mende Dinevski, Cvetanka Ivanova, Igor Ivanovski, Jani Makraduli, Goran Minçev, Marijanço Nikollov, Andrej Petrov, Emiljan Stankoviq, Goran Sugarevski, Marinella Tusheva, Nikolla Qurkçiev, Tome Çingovski , Radmilla Sheqerinska, Imer Selmani, Flora Kadriu, Abedin Zumberi dhe Sulejman Rushiti.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.