Njoftime


E mërkurë, 21 dhjetor 2011, ora 12:00, Salla me Drugdhendje të Thellë

Dhënia e deklaratës solemne

Zonja Ollgica Jordanova, prokurore publike në Prokurorinë e Lartë Publike Shtip zgjidhet për anëtare e Këshillit të Prokurorëve Publikë të Republikës së Maqedonisë, dhe me këtë rast, para kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, do të japë deklaratë solemne.

Ftohen kameramanë dhe fotoreporterë ta shënojnë rastin.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.