Njoftime


E martë, 27 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 23.12.2011) (vazhdim i parë)

Rendi i ditës:

...

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprimtari radiodifuzive - leximi II;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për komunikime elektronike - leximi II. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.