Njoftime


E premte, 23 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për Regjistër të veçantë për persona të gjykuar me aktgjykim të plotfuqishëm për vepra penale për keqpërdorim seksual të personave të mitur dhe pedofili - leximi II;

2. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për sigurim pensional dhe invalidor - leximi II;

3. Propozim-ligj për pagesë të pensioneve dhe kompensimeve pensionale nga sigurimi pensional me financim kapital - leximi II;

4. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për rrogë dhe kompensime tjera të personave të zgjedhur dhe të emëruar në Republikën e Maqedonisë - leximi II;

5. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për pagesë të rrogave në Republikën e Maqedonisë - leximi II;

6. Propozim-ligj për rrogë minimale në Republikën e Maqedonisë - leximi II;

7. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për punësim dhe sigurim në rast të papunësisë - leximi II. 

Propozimi i rendit të ditës plotësohet me:

1. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për letërnjoftim - leximi II;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për vlerësim, me procedurë të shkurtuar;

3. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për ndihmën juridike falas, me procedurë të shkurtuar. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.