Njoftime


E martë, 27 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

Propozim i rendit të ditës:

1. Vendim statuti për ndryshimin dhe plotësimin e Statutit të Universitetit "Shën Kirili dhe Metodi" në Shkup - faza II.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.