Njoftime


E enjte, 14 korrik 2011, ora 11:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Propozimi i rendit të ditës:

1. Raport për punën e Komisionit për Letrat me Vlerë i Republikës së Maqedonisë në vitin 2010;

2. Raport vjetor për punën e Komisionit Shtetëror për Ankesa të Furnizimeve Publike për vitin 2010.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.