Njoftime


E premte, 23 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për shndërrim të kërkesave debitore të Republikës së Maqedonisë në bazë të taksave publike në depozitë të përhershme në shoqërinë SHA për hulumtim, projektim, prodhim dhe ndërtim të objekteve industriale energjetike me përgjegjësi të plotë EMO Ohrid, me procedurë të shkurtuar;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kontribute nga sigurimi i detyrueshëm social, me procedurë të shkurtuar.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.