Njoftime


E hënë, 19 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla4

MBLEDHJA NR. 5 E KOMISIONIT PËR MBIKËQYRJE TË ZBATIMIT TË MASAVE PËR NDJEKJE TË KOMUNIKIMEVE NGA MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME DHE MINISTRIA E MBROJTJES

(e filluar më 16.12.2011)(vazhdim i parë)

Rendi i ditës:

1. Informatë për zbatim të Ligjit për ndjekje të komunikimeve.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.