Njoftime


E hënë, 18 korrik 2011, ora 12:00, Salla 4

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJEN E PUNËS SË DREJTORISË PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM DHE TË AGJENCISË PËR ZBULIM

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim Rregullore për punën e Komisionit për Mbikëqyrjen e Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë;

2. Çështje vijuese dhe propozime.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.